CORIAN®

Corian® är ett homogent kompositmaterial, som är baserat på naturliga minerialer, pigment och akryl. Det är ett idealiskt material för arbetsytor, bordskivor & bänkar. Det porfria materialt avvisar fukt, smuts & bakterier. Corian® finns i mer än 100 färger & texturer.

Läs mer om Corian

CORIAN®  ett material perfekt för dig som letar efter ett hållbart och exklusiv design för både i privatbruk och  inredning. Ett slittåligt material som klarar det mesta och behåller sitt snygga utseende .  Corian® kallas kompositmaterial och  består av naturliga mineraler , akryl & pigment.

Corian® är idag de mest kända solid surface materialet och togs fram av som första solid surface av DuPont™ på sextiotalet.

CORIAN® har en lång livstid och är fläck och värmeresistant. Materialet är även väldigt slittåligt och motståndskraftigt vid regelbunden anvädning, mot flisor och sprickor.

CORIAN® har en jämn yta som är enkel att hålla rent dessutom inga synbara fogar.

CORIAN® är väldigt manipulerbart, materalet kan väldigt enkelt göras om med en ny design & kan enkelt repereras så det behöver inte byta ut.

CORIAN® materialet är jämt & slitstarkt, resistent mot smuts, bakterier & mögel, och de flesta kemikalier.

CORIAN® finns i ett stort urval disklådor och handfat, som intergreras i bänken utan synliga fogar. Man underviker alltså hörn och fogar, som kan samla smuts och kan vara svåra att göra rent. 

CG Inredning AB 

Kontor
Breviksvägen 13

184 63 Åkersberga 1
Tel: 073-7055182

Verkstad/Leveransadress 
Sågvägen 17B
184 40 Åkersberga

Org.nr: 556628-3825