CORIAN®

Corian® är ett homogent kompositmaterial, som är baserat på naturliga minerialer, pigment och akryl. Det är ett idealiskt material för arbetsytor, bordskivor & bänkar. Det porfria materialt avvisar fukt, smuts & bakterier. Corian® finns i mer än 100 färger & texturer.

Läs mer om Corian

CORIAN®  är ett perfekt material för dig som letar efter en hållbar och exklusiv design för både privatbruk och inredning. Materialet är slittåligt och håller sig snyggt länge samt klarar det mesta. Corian® kallas även för kompositmaterial och består av naturliga mineraler, akryl och pigment.

Corian® är idag de mest kända solid surface materialet och togs fram av DuPont™ på 60-talet.

CORIAN® har lång livstid och är både fläck- och värmeresistant. Materialet är även väldigt slittåligt och motståndskraftigt vid regelbunden anvädning, både mot flisor och sprickor.

CORIAN® har en jämn yta som är enkel att hålla rent dessutom inga synbara fogar.

CORIAN® är väldigt manipulerbart, materalet kan väldigt enkelt göras om med en ny design & kan enkelt repereras så det behöver inte byta ut.

CORIAN® materialet är jämt & slitstarkt, resistent mot smuts, bakterier & mögel, och de flesta kemikalier.

CORIAN® finns i ett stort urval disklådor och handfat, som intergreras i bänken utan synliga fogar. Man underviker alltså hörn och fogar, som kan samla smuts och kan vara svåra att göra rent. 

CG Inredning AB 

Kontor
Breviksvägen 13

184 63 Åkersberga 1
Tel: 073-7055182

Verkstad/Leveransadress 
Sågvägen 17B
184 40 Åkersberga

Org.nr: 556628-3825