Hi-Macs 

 

HI-MACS® Solid Surface är ett kompositmaterial, så kallad ’Natural Acrylic Stone’, som består av akryl, mineral och naturliga pigment som i kombination blir ett material med porfria och hygieniska ytor som kan termoformas och ger ett visuellt skarvfritt resultat.

HI-MACS®  finns i mer än 100 färger & texturer.

Läs om Hi-macs

HI-MACS® är ett kompositmaterial, som kallas ’Natural Acrylic Stone’, och består av akryl, mineral och naturliga pigment Kombinerat får du ett solid surface material med porfria och hygieniska ytor som kan formas och ge jämna och fogfria ytor.

HI-MACS® produceras enligt miljöstandarden ISO 14001, och finns i ett brett urval av sortiment/färger tillverkade av upp till 16% återvunnet material.

HI-MACS® är ett material som tål det mesta.  Resistent mot mögel, smuts, virus, bakterier och flertalet kemikalier, dessutom gör den slätta och jämna utan det väldigt enkelt att rengöra och bidrar till en lång livslängd.

HI-MACS® finns i ett stort urval disklådor och handfat, som intergreras i bänken utan synliga fogar. Man underviker alltså hörn och fogar, som kan samla smuts och kan vara svåra att göra rent.